Energia Fitnesz
Főoldal
Szolgáltatás Géppark Árlista Fitnesz turmixok Házirend Kapcsolat Fitnesz elmélet
  Házirend  
AKCIÓS JEGYEK:
HÉTVÉGI KEDVEZMÉNY LÁNYOKNAK
Hétvégenként és ünnepnapokon a belépőjegy ára csak 700 Ft lányoknak.
KEDVEZMÉNY FIATALOKNAK
Fiataloknak 21 éves korig hétvégén és hivatalos tanítási szüneti napokon a belépés csak 700 Ft, egyéb napokon 900 Ft, illetve a 10 alkalmas bérlet fél éves lejárattal csak 8000 Ft.
KEDVCSINÁLÓ ELSŐ ALKALMAS BELÉPŐ
A 900 forintos kedvcsináló első alkalmas napijegy a fitnesz felszerelések használatára vehető igénybe a vendég első látogatásakor.
REGGELI JEGY
Az 1000 forintos reggeli jegy a fitnesz felszerelések használatára vehető igénybe munkanapokon 6-7 óra között.
DÉLI JEGY
A 900 forintos déli jegy a fitnesz felszerelések használatára vehető igénybe munkanapokon 12-14 óra között.
ESTI JEGY
Az 1000 forintos esti jegy a fitnesz felszerelések használatára vehető igénybe munkanapokon 20 óra után.
HÉTVÉGI JEGY
Az 1000 forintos hétvégi alkalmi jegy a fitnesz felszerelések használatára vehető igénybe hétvégenként a teljes nyitvatartási időben.
FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:
Házirend
Tájékoztatjuk Önt, hogy az Energia Fitnesz Klubban és területén biztonsági megfigyelő rendszer üzemel. Az elektronikus beléptetőrendszer és az azonosítás miatt vendégeinkről fényképet készítünk.
Minden új vendégünknek segítséget adunk a gépek helyes használatát illetően, további szolgáltatásként személyi edzés vásárolható!
Kérjük vendégeinket, hogy fitnesz termünkben a megfelelő sportöltözékben eddzenek, tiszta talpú váltócipő használata kötelező! A balesetek elkerülése érdekében és higiéniai okokból a félmeztelenül, papucsban vagy mezítláb történő edzés tilos.
Lehetőség van pulzuskontrollált edzésre, fittségi tesztelésre, VO2MAX és performance index mérésre. Rendelkezésre áll: testzsírszázalék és BMI mérő készülék, vérnyomásmérő, mérleg, értékmegőrző, pulzusmérő, fejhallgató, törölköző, hajszárító, tusfürdő.
Kérjük vendégeinket az edzés ideje alatt törölközőt használjanak.
Az Energia Fitnesz területén a dohányzás, az alkohol, tiltott szerek és az élelmiszer behozása és fogyasztása behozása TILOS!
Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a teremben, az öltözőben és a szekrényben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk! Ingyenes értékmegőrző igénybe vehető!
14 éven aluliak csak szülő jelenlétében, vagy edző felügyelete mellett vehetik igénybe a szolgáltatásokat! A vendégekhez érkező látogató vagy kísérő nem tartózkodhat a teremben és nem mehet az öltötőkbe sem!
Áfás számla igényét kérjük előre jelezze, számlát utólag kiállítani nem tudunk!
Külön kérés, hogy mások munkáját kirívó viselkedéssel ne zavarjátok!
Tudomásul veszem, hogy az Energia Fitnesz Klub berendezéseit, eszközeit saját felelősségemre használom! A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért és balesetekért a felelősség engem terhel!
honlapkészítés: dupai
+36 1 291 1122

1182 Budapest, Ráday Gedeon út 27.
Hétfő-péntek: 6.00-22.00, szombat-vasárnap: 8.00-18.00