RÓLUNK

HÁZIREND


  1. Az Energia fitneszben a jegy és bérlet árak három órás itt tartózkodásra szólnak! Ezt meghaladó tartózkodás esetén 500 forintotos pótjegyet számolunk fel.
  2. A fitnesz egész területén biztonsági megfigyelő rendszer üzemel.
  3. Az Energia fitneszben minden vendégről fényképes regisztráció készül, amihez kérünk egy fényképes okmányt, aminek a számát írjuk fel.
  4. Felhívjuk vendégeink figyelmét hogy a teremben, az öltözőkben valamint a szekrényben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
  5. Értékmegőrző igénybe vehető (ingyenes).
  6. Kérjük vendégeinket, hogy a fitneszteremben megfelelő sportöltözékben edzenek! TISZTA TALPÚ VÁLTÓCIPŐ használata kötelező! A balesetek elkerülése érdekében és higiéniai okokból FÉLMESZTELENÜL, PAPUCSBAN, MEZÍTLÁB történő edzés TILOS!
  7. Higiéniai okokból edzés közben törölköző használata kötelező.
  8. Az Energia fitnesz területén a DOHÁNYZÁS az ALKOHOL, TILTOTT SZEREK és az ÉLELMISZER behozatala és fogyasztása TILOS!
  9. 14 éve aluliak csak szülővel, vagy edzői felügyelet mellet veheti igényben a szolgáltatásokat!
  10. Balesetveszély miatt nyolc éven aluli gyerek szülői felügyelettel sem tartózkodhat a teremben.
  11. A vendégekhez érkező látogató vagy kísérő nem tartózkodhat a teremben és az öltözőkben sem.
  12. Külön kérés hogy mások edzését kirívó viselkedéssel ne zavarjátok.
  13. Áfás számla igényt előre jelezzétek, számlát utólag kiállítani nem tudunk!
  14. Tudomásul veszem, hogy az Energia fitnesz klub berendezéseit, eszközeit saját felelősségemre használom. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért és balesetekért a felelősség engem terhel!

Miben segítünk?


A személyi edzője segítségével közösen végzi az edzéseket, aki szakszerű útmutatássokkal, hasznos tanácsokkal, és erős motivációval támogatja mindvégig, biztosítva az edzések kitűzött céljainak elérését. Ezen túlmenően átlendíti Önt, az időről-időre felmerülő esetleges nehézségeken is.ISMERD MEG

EDZŐINKET

Pájer Szilvia

SZEMÉLYI EDZŐ

Pájer Szilvia vagyok, 50 éves. 1-es típusú cukorbetegségem miatt kezdtem el sportolni 20 éve. Annyira magával ragadott ez a világ, hogy tudtam ez az igazi hivatásom. Az évek során fejlesztettem magam (funkcionális tréner, életmód- és táplálkozási tanácsadó, 200 órás hatha jógaoktató tanfolyam).

Hiszem, hogy a külső és belső együttes fejlesztése egy komplex eredményt biztosít mindenki számára. Gyere el hozzám beszélgessünk, ismerkedjünk meg és kezdjük el a közös munkát!

Telefonszám: +36 30 377 4599


fitt.trio@gmail.com

Dézsi Dominik

FITNESS SPECIALISTA

Dézsi Dominik vagyok, személyi edző és táplálkozási tanácsadó. 6 éves korom óta versenysportolok, több sportágat kipróbáltam és azt hiszem a sport szeretete örökre belém égett. Munkám során nagy figyelmet fordítok a funkcionalitásra, hogy a külső változás mellett egészséges és sérülémentes legyél. Az életmód váltásban hiszek, amely először benned kell, hogy elinduljon, de a mozgásod, táplálkozásod és életmódod optimalizálásával együtt gyorsabban elérhetjük a kitűzött célt. Várok szeretettel minden mozogni vágyó embert, aki változtatni szeretne az egészsége és fittsége érdekében, ami egy kiegyensúlyozottabb belsőt is eredményez.

Legyen a célod a fogyás, izmosodás, futás, rehabilitáció, ülőmunkábol eredő fájdalmak vagy akár verseny sport kiegészítése.

Telefonszám: +36 30 570 7365


dezsidom8@gmail.com

Rádler Norbert

SZEMÉLYI EDZŐ

Telefonszám: +36 30 902 1824


radler.norbi@gmail.com

Schindler Nikolett

SZEMÉLYI EDZŐ

Schindler Nikolett vagyok. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végeztem csoportos fitnesz instruktorként és személyi edzőként. A sport, a mozgás mindig fontos része volt az életemnek. Mérnöki pályáról képeztem át magam, így a precizitás különösen fontos számomra az edzéstervezés kivitelezése során. foglalkozások tartalma lehet: - fogyás,-alakformálás,-állóképesség/erő fejlesztés,-tömegnövelés,-hajlékonyság edzése,-funkcionális edzés,-szinten tartás,-rehabilitáció. Igény esetén személyre szabott táplálkozási terv készítése. Szeretettel várok mindenkit előzetes időpont egyeztetést követően, a hét bármely napján,hétvégén és ünnepnapokon is.

Telefonszám: +36 30-847-1892


trainer.schindler@gmail.com

GALÉRIA